Waar wij voor staan

  • Vanaf € 100 gratis verzending
  • 6 dagen per week geopend
  • Ophalen mogelijk
  • Vragen? Je kan ons altijd bellen
  • Ons magazijn is groter dan 1000m2

Picknicktafel

Picknicktafel

Picknicktafel is een tafel wat je niet kunt missen in uw eigen tuin. Het assortiment houten picknicktafels dat wij aanbieden zijn gericht op de kleineren onder ons. Elk kind wil net als de ouders ook gezellig buiten kunnen spelen en ook een plek te hebben waar ze rustig op hun eigen hoogte kunnen zitten. De picknicktafels die wij aanbieden zijn van zeer hoge kwaliteit en zijn leverbaar in verschillende versies.

Lees meer

Totaal aantal artikelen 7

Pagina 1 van 1

Merken picknicktafels

De merken picknicktafels die wij gebruiken zijn AXI, Exit en een eigen merk picknicktafel. Axi is een lang een bestaand merk dat 2 verschillende houten picknicktafels heeft, de Zidzed picknicktafel is de kleinste en de grootste is de Zidzed XL picknicktafel. Exit beschikt over meerdere houten picknicktafels en dat zijn de picknicktafels van de Aksent lijn. Deze tafels hebben verschillende opties zo is er een picknicktafel met 1 bankjes of kunt u kiezen voor picknicktafels met 2 bankjes. Het eigen merk picknicktafel is leverbaar in 1 afmeting en is gemaakt van volledig geïmpregneerd hout zodat het jarenlang mee gaat. De prijs van deze picknick tafel is tevens heel scherp en de planken bestaan uit een dikte van 40mm.

FSC hout:

Alle merken hanteren milieuvriendelijkheid ook hoog en gebruiken daarom alleen 100% FSC hout waardoor dit hout op een milieuvriendelijke manier gebruikt wordt en geen illegale bossen worden gekapt. Axi en Exit bestaan uit behandeld hout wat op latere tijd extra onderhoud nodig heeft, het eigen merk is volledig geïmpregneerd en kan hierdoor jarenlang buiten staan zonder dat u hiervoor onderhoud dient te verrichten.

Extra producten bij uw picknicktafel

Gezien de kinderen ook graag met zand en water spelen kan het zijn dat de zand en water tafel van merk exit bijvoorbeeld geen optie voor u is maar een houten zandbak wellicht wel. Wat is er voor een kind nu mooier dat het eerst rustig kan zitten en spelen op een picknicktafel om vervolgens verder te gaan in de houten zandbak. Uw kind zal zich jarenlang kunnen vermaken met deze speelattributen.