Waar wij voor staan

  • Vanaf € 100 gratis verzending
  • 6 dagen per week geopend
  • Ophalen mogelijk
  • Vragen? Je kan ons altijd bellen
  • Ons magazijn is groter dan 1000m2

Houten zandbak

Houten zandbak

Houten zandbak is een educatief speelobject waar kinderen zich in de zomer uren lang mee kunnen vermaken. Het makkelijste wat een zandbak biedt is dat het zeer gemakkelijk in elkaar is te zetten en het spelen dus zeer snel kan beginnen. De zandbakken die aangeboden worden zijn in verschillende vormen beschikbaar, je kunt ervoor kiezen om een ronde zandbak aan te schaffen omdat deze meer ruimte heeft maar een rechthoekige zandbak past vaker gemakkelijker in de hoek van een tuin. Bij het aanschaffen van een houten zandbak is het zeer belangrijk dat je rekening houdt dat u deze zandbak kunt afdekken met behulp van een afdekhoes of een houten deksel erbij zit om te zorgen dat het zand wat in de houten zandbak zit zo droog mogelijk blijft. Bekijk hieronder onze verschillende houten zandbakken,

Lees meer

Totaal aantal artikelen 10

Pagina 1 van 1

Zandbak kopen maar welke?

Wanneer u een houten zandbak wilt kopen is het ten eerste van belang van waar u deze zandbak neer gaat zetten. U dient dus eerst ruimte op te meten waar u de houten zandbak zou willen plaatsen. Wanneer u de plek weet en de afmeting weet wat u kwijt kunt is het daarna verstandig je goed te laten informeren tussen de verschillen van de zandbakken. Ons team staat elke dag voor u klaar om een passende zandbak voor u te vinden. Veelal bestellen klanten een houten speelhuis en zoeken daarbij nog een passende zandbak.

Welke soorten zijn er

Elke houten zandbak die aangeboden wordt is verschillend, zo is dit mogelijk in afmeting maar ook in de vorm. Wij hebben zowel rechthoekige houten zandbakken als zeshoekige zandbakken die allemaal snel geleverd kunnen worden. Door onze hoge voorraad kunnen wij uw zandbak vaak binnen 1 werkdag versturen en heeft u hem de volgende werkdag al in huis. De verschillen in onze zandbakken zit hem voornaamste in het hout. Ons assortiment beschikt namelijk over zandbakken die gemaakt zijn van lariks hout, geimpregneerd grenen hout maar ook alleen behandeld hout dat voorzien is van een kleurtje. 


Houten zandbak