Waar wij voor staan

  • Vanaf € 100 gratis verzending
  • 6 dagen per week geopend
  • Ophalen mogelijk
  • Vragen? Je kan ons altijd bellen
  • Ons magazijn is groter dan 1000m2

Accessoires

Accessoires

Accessoires zijn extra speelobjecten die het spelen met een houten speelhuis verhogen. Een speelhuis accessoire is een ideaal product om het houten speelhuisje nog meer op een echt huis te laten lijken. Aan speelhuis accessoires moet je denken aan een brievenbus, een deurbel of zelfs een glijbaan. Elke accessoire dat wij aanbieden zijn vaak ook nog in verschillende kleuren verkrijgbaar. Zo is het dus mogelijk het speelhuis aan jou of aan uw kind zijn smaak te ontwerpen zodat ze nog langer van dit prachtige speelobject gebruik van zal maken. Bekijk hieronder de verschillende speelhuis accessoires en zoekt u een bepaald soort dan is dat handig aan de linkerkant uit te filteren

Lees meer

Totaal aantal artikelen 43

Pagina 1 van 1

Welke accessoires zijn er allemaal?

Als je het gaat hebben over houten speelhuis accessoires dan praat je over een heel breed woord waar eigenlijk vele verschillende producten in voor kunnen komen. Zo wordt verankering materiaal ook gezien als een houten speelhuis accessoire maar ook een brievenbus of een telescoop. Het woord houten speelhuis accessoire is dus eigenlijk een zeer breed begrip en wordt dus ook als overkoepelend woord gezien. Wij van houtenspeelhuisje.nl bieden dan ook een zeer ruim en groot assortiment speelhuis accessoires aan om zo voor iedereen een passende accessoire aan te bieden die bij uw houten speelhuis past.

Verankering van uw houten speelhuis

Een zeer belangrijke accessoire voor uw houten speelhuis is natuurlijk de verankering. U en eigenlijk niemand wil het voor het woord hebben dat er iets ergs gebeurt met u kind wegens dat het speelhuis bijvoorbeeld niet goed verankerd is, dit is een must voor elke klant die bij ons een artikel besteld. Wij willen zo goed mogelijk de klant informeren over onze speelhuis verankering en zorgen er dan natuurlijk altijd voor dat de verankering van een bepaald speelhuis van zeer groot belang is. U zult dit ook merken wegens wij de verankering altijd aanbieden bij elk houten speelhuis.

Speelplezier verhogen

Wat wij als verkopende partij vaak horen is dat de klant het speelplezier van het houten speelhuis of houten speeltoestel wil verhogen. Dit is natuurlijk mogelijk door verschillende speelhuis accessoires aan te schaffen. Je moet hierbij denken aan een brievenbus waar u als ouder een briefje in kan doen of aan een telescoop waar uw kind door heen kan kijken om alles nog beter op een hogere hoogte te bekijken. Kortom om uw speelplezier met uw houten speelhuis of houten speeltoestel te verhogen is dit vooral handig om bepaalde accessoires aan te schaffen, leverbaar in verschillende leuke en speelse kleuren.