Waar wij voor staan

  • Vanaf € 100 gratis verzending
  • 6 dagen per week geopend
  • Ophalen mogelijk
  • Vragen? Je kan ons altijd bellen
  • Ons magazijn is groter dan 1000m2

Met Glijbaan

Met Glijbaan

Houten Speelhuisje met glijbaan is een prachtig cadeau voor elk kind. Elk houten speelhuis is onderhoudsvrij en kan jaren mee gaan. Er zijn veel verschillende houten speelhuisjes verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Wij hebben voor u als consument een onderverdeling gemaakt van houten speelhuis met glijbaan op verschillende niveaus. Zoals je hieronder kunt zien kunt u kiezen tussen een houten speelhuis met glijbaan op laag, hoog of met een schommel. Zo hebt u als consument een mooi en handig overzicht waar u dus gemakkelijk uw eigen houten speelhuis met glijbaan kunt vinden. Elk houten speelhuis met glijbaan wat wij aanbieden is zeer gemakkelijk in elkaar te zetten en heb je weinig speciaal gereedschap voor nodig. Maak hieronder de keuze of u een Houten Speelhuis met glijbaan laag, hoog of met schommel wilt bekijken.

Lees meer

Totaal aantal artikelen 13

Pagina 1 van 1

Verschillende hoogtes

Een speelhuis van hout met glijbaan is er in verschillende hoogtes. De lage variant heeft een hoogte tot 60 cm waardoor deze zeer geschikt is voor de wat kleinere kinderen onder ons. Deze kunnen dit houten speelhuis met glijbaan dan gemakkelijk betreden en wanneer ze er af zouden vallen is de hoogte niet extreem hoog. Doordat het speelhuis met glijbaan op een hoogte van 60 cm is, zal de glijbaan ook wat aan de kortere kant zijn dan je normaal zou denken. Het glijden van de glijbaan zal dus wat minder zijn maar dit mag de pret niet drukken. De speelhuisjes met glijbaan hoog bevatten veelal een glijbaan van 230 cm lang of 290 cm lang. Het speelhuis met glijbaan hoog heeft dus ook een hoger plateau, deze is dan dus ook hoger dan 60 cm en hierdoor is het betreden van dit speelhuis voor de allerkleinste nog niet een goed idee enkel alleen wanneer er een volwassene in de buurt is. 

Speelhuis varianten

De houten speelhuisjes zijn er in verschillende varianten en formaten. Het ene speelhuis met glijbaan wordt geleverd in een strak design en het andere speelhuisje in een wat meer kindvriendelijk design door de verschillende vormen in het houten speelhuisje. De ramen van elk speelhuis zijn voorzien van plexiglas waardoor veiligheid voor de kinderen gewaarborgd blijft. Het bovenstaande assortiment is zeer uitgebreid en gemakkelijk filterbaar naar je eigen eisen, zo kunt u ervoor kiezen om het te filteren op prijs, kwaliteit, houtsoort en nog veel meer. Ook is het mogelijk bij het speelhuis nog verschillende accessoires bij te bestellen zoals een houten zandbak of nog een schommel van hout.