Waar wij voor staan

  • Vanaf € 100 gratis verzending
  • 6 dagen per week geopend
  • Ophalen mogelijk
  • Vragen? Je kan ons altijd bellen
  • Ons magazijn is groter dan 1000m2

Houten Speelhuis

Houten Speelhuis

Houten speelhuis is een speelhuisje wat niet te missen is in elke tuin. houtenspeelhuisje.nl bied een groot assortiment houten speelhuisjes aan voor een scherpe prijs. Elk houten speelhuis voldoen scherpe veiligheidseisen en zijn onderhoudsvrij. Sommige houten speelhuisjes zijn voorzien van een glijbaan en een schommel. Wij bieden een groot assortiment speelhuisjes aan waardoor u als klant genoeg keuze heeft om uit te zoeken. Bekijk dus hieronder onze verschillende speelhuisjes of filter aan de linkerkant uw specifieke eisen zodat het beste speelhuis van hout naar voren komt.

Lees meer

Totaal aantal artikelen 1

Pagina 1 van 1

Merken houten speelhuisje

Elk houten speelhuis merk heeft een ander design speelhuisje, zo hebben de AXI speelhuisjes schuine ramen en zijn de Exit houten speelhuisjes verkrijgbaar in verschillende kleuren. Ons assortiment beschikt ook over speelhuisjes dat gemaakt is van geïmpregneerd hout waardoor je er jarenlang geen onderhoud aan hebt. Hieronder kunt u snel en specifiek zien van welke eigenschappen elk merk speelhuis heeft. 

Axi speelhuisjes hebben:

- Kleur: Licht bruin met groen
- Houtsoort: Aziatisch Cederhout
- Verschillende opvallende variaties speelhuisjes

Exit speelhuisjes hebben

- Kleur: vele verschillende kleuren van rood tot groen
- Houtsoort: Gedroogd cederhout
- Variaties opgebouwd in cijfers (100/300/500)

Opbouw van een houten speelhuisje

De gebruiksaanwijzingen van de houten speelhuisjes zijn zeer gemakkelijk, je hebt weinig tot geen speciaal gereedschap nodig om uw speelhuis in elkaar te zetten en de kwaliteit van het hout zorgt ervoor dat u een mooi stevig en kwaliteits speelhuis in uw tuin hebt staan. Elk houten speelhuis is anders opgebouwd en bevat dus ook een andere handleiding. Deze handleiding om het in elkaar te zetten zijn zeer uitgebreid en specifiek zodat elk persoon die het in elkaar moet zetten dit duidelijk en gemakkelijk kan doen.

Kwaliteit van de houten speelhuisjes

Elk houten speelhuisje wordt gemaakt van 100% FSC hout waardoor er op een milieuvriendelijk manier deze houten speelhuisjes worden gemaakt. Vele verschillende modellen zijn ook voorzien van andere keurmerken zoals een CE keurmerk of een TÜV certificaat. Deze certificaten versterken de kwaliteit en zorgen ervoor dat de kwaliteit behouden blijft. Kortom elk speelhuis die wij aanbieden zijn van zeer goede kwaliteit en hebben een lange levensduur