Waar wij voor staan

  • Vanaf € 100 gratis verzending
  • 6 dagen per week geopend
  • Ophalen mogelijk
  • Vragen? Je kan ons altijd bellen
  • Ons magazijn is groter dan 1000m2

Axi speelhuis

AXI houten speelhuis zijn speelhuisjes met zeer veel diversiteiten. Elk speelhuis wat van het merk AXI afkomstig is wordt zeer gedetailleerd uitgewerkt zodat het tevens aan de beste veiligheidseisen voldoet maar ook aan een heleboel speelplezier. Het speelhuis wordt zo kindvriendelijk ontworpen dat elk kind er nog jaren in wil blijven spelen. Een AXI speelhuis staat voor plezier, veiligheid en jarenlang plezier.

Lees meer

Totaal aantal artikelen 18

Pagina 1 van 1

Diverse speelmogelijkheden

Deze speelhuisjes van AXI beschikken over verschillende mogelijkheden. Wilt u namelijk een speelhuis gewoon op de grond hebben dat is dit mogelijk maar is het wel zo aangepast dat het zeer kindvriendelijk is en ook leuk speelbaar blijft. Wilt u liever met glijbaan en een veranda voor als het wellicht zal gaan regenen, dan is dat bij een AXI speelhuis mogelijk.

Veiligheid en duurzaamheid

Het uitzoeken van een houten speelhuisje is natuurlijk niet altijd gemakkelijk, veel keus en veel verschillende verhalen. Een AXI speelhuis is op het gebied van veiligheid één van de koplopers. Het beschikt over het bekende CE keurmerk maar ook over de strenge TÜV-normering. Deze keuringen dragen bij aan de veiligheid maar ook betrouwbaarheid van een AXI speelhuis.

Waar zie je dit aan een AXI houten speelhuis?

De veiligheid en duurzaamheid zit het in dat de complete afwerking van het speelhuis alleen maar gladde componenten heeft en dat de schuine afwerkingen binnen het houten speelhuis het risico op beknelde vingers voorkomt. De sluitingen zijn tevens door een simpele maar effectieve magneetsluiting te sluiten dus zeer kindvriendelijk. De duurzaamheid van deze AXI houten speelhuisjes zitten voornamelijk in de dikke 15mm cederhout planken, het 38mm dikke frame en de garantie termijn van 5 jaar op het hout en 2 jaar op de constructie. Kortom een top kwaliteit houten speelhuis dat een leuk kindvriendelijk design heeft en voorzien is van de beste veiligheid maatregelingen voor optimale veiligheid en zeer veel speelplezier